Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

VOORZIENINGEN

Voorzieningen op camping Le Petit Rocher in de Vendée

Maak van april t/m september op camping Le Petit Rocher in de Vendée gebruik van het verwarmde binnenzwembad. Een groot bad met 3 waterglijbanen (waarvan één met lus) en een pierenbad met spelen voor kinderen wachten op u. Vergeet niet om met uw kinderen naar de watertuin te gaan voor nog meer vreugde. Ons waterpark is een plek waar u kunt uitrusten en volop kunt genieten van uw vakantie.

Ontdek ook onze minisupermarkt en restauratiemogelijkheden met de snackbar/afhaal. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal), het jeu-de-boulesterrein, enz. Camping Le Petit Rocher is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wellnessruimte, wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.

8
10

Note moyenne
sur 524 avis

Voir les avis