Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMPINGSTANDPLAATSEN

Geniet van de eenvoudige geneugten van het leven in de buitenlucht en van uw vakantie midden in de natuur. Plaats uw tent, caravan of kampeerauto op onze afgebakende en ruime standplaatsen en geniet van een authentieke en natuurlijke omgeving.

Profiteer van een uniek verblijf midden in het bos waar ieders rust en privacy gewaarborgd wordt voor een zeer geslaagde vakantie. Verblijf midden in een behouden natuur en geniet van onze standplaatsen met zon of schaduw die afgebakend zijn met heggen en aangepast zijn aan uw type uitrusting.

U kunt indien gewenst gebruik maken van elektriciteit. Dichtbij vindt u drie sanitairgebouwen (toiletten, douches, wasbakken en babybadje) die voor alle gasten van 7.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn.

Om veiligheidsredenen is het aantal personen op elk perceel beperkt tot 6. De afmetingen zijn verschillend, maar u kunt op elke standplaats ook uw auto kwijt. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op uw standplaats terecht. U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van vertrek de camping vóór 12.00 uur te verlaten. 

Prijzen en beschikbaarheid

loader
  • Vakantie per nacht
  • Vakantie per week
8
10

Note moyenne
sur 524 avis

Voir les avis